Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Margaret "Peggy" Carter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Lance Hunter

I am Outlaws
Lance Hunter
Agent of Shield
: Margaret "Peggy" Carter Tumblr_ngfish9FfG1sh40dyo3_500
Szintem : Még nem
Hírnevem : 0
Play by : Nick Blood
Csoportom : Törvényen kívüli (Zsoldos)
: Margaret "Peggy" Carter Tumblr_njdfteCz9I1r9b0fxo1_500

Margaret "Peggy" Carter Empty


Hétf. Jún. 01, 2015 5:22 pm
Tárgy - Re: Margaret "Peggy" CarterElfogadva, gratulálunk..Hú, hol is kezdjem. Az ötlet szerintem csodás, és örülök, hogy sorokba öntötted. Egy egész élet mondhatni már mögötted van, mégis az elkötelezettség a S.H.I.E.L.D. felé, sosem hal meg. A szükség nagy úr. A vállalkozás merész, az új világ pedig számodra ismeretlen kivétel talán a legfontosabbat, a HYDRA még mindig létezik, és szükség van egy ilyen tapasztalt és erős nőre. Minden sorát élveztem, Steve pedig biztos nagyon vár már. Így nem is tartalak fel irány  a játéktér, az új harctér. Foglalj avatart és ismerd meg ezt az új világot! Köszöntelek!
Vissza az elejére Go down


Peggy Carter

I am Shield Agent IX. level
Peggy Carter
Agent of Shield
: Margaret "Peggy" Carter Tumblr_nrbn80c5Ae1tnv6ito3_250
Szintem : the highest
Várom : nope
Hírnevem : 0
Play by : hayley atwell
Csoportom : shield agent
: hanging tree

I remember years ago someone told me I should take caution when it comes to love, I did, I did. And you were strong and I was not, my illusion, my mistake. I was careless, I forgot. I did. And now when all is done, there is nothing to say. You have gone and so effortlessly, you have won.

saturn

Margaret "Peggy" Carter Tumblr_nrbn80c5Ae1tnv6ito5_250


Margaret "Peggy" Carter Empty


Hétf. Jún. 01, 2015 1:14 pm
Tárgy - Margaret "Peggy" Carter

Margaret Carter
I conducted my own investigation because no one listens to me. I got away with it because no one looks at me.

Ki vagyok?


Teljes neved : Margaret Carter


Beceneved: Peggy, Peg


Szintem: ex-igazgató, SHIELD alapító


Csoportom & Rangom : SHIELD ügynök


Születés ideje, helye: 1921. április 9.; London, Anglia


családdal a kapcsolat: A szüleim, Harrison és Amanda Carter, már réges régen elhunytak. Egy időben Steve-vel képzeltem el a közös jövőmet, a családot, de ez végül nem jött össze. Férhez mentem, gyerekeim és unokáim születtek... Azt hiszem, sokáig tartana mindenkit felsorolni, de elég annyi, hogy egész életemben szerető család vett körül, és ezért hálás vagyok. A férjem azonban évekkel ezelőtt elhunyt, az öregkor vitte el, és most ugyanezt hiszi rólam is a családom, hisz a visszatérésemet és a visszakapott fiatalságomat a küldetésem miatt egyelőre titokban kell tartanunk.


5 db jellemző rád: magabiztos, bátor, őszinte, céltudatos, kitartó


Képességem:
Kiemelt különleges képességeim nincsenek, leszámítva a gyors észjárást, a harcképzettséget, és mindazt a tapasztalatot, amit a hosszú évek alatt felhalmoztam.

Titkos aktámHogy mióta vagyok a SHIELD-nél? Mondhatni az idők kezdete óta. Én alapítottam, de ez egy nagyon-nagyon hosszú történet, és hidd el, nincs rá elég időnk, drágám.  Dióhéjban összefoglalva elég annyi is ezzel kapcsolatban, hogy kezdetben a brit hadseregnél szolgáltam, onnan kerültem át a hírszerzéshez, és mint a titkosszolgálat ügynöke, tanácsadóként küldött a brit kormány át Amerikába, hogy segítségére legyek a Stratégiai Tudományos Egységnek (Strategic Scientific Reserve - SSR), ami ugyebár a SHIELD elődje volt. Innen pedig a többi már valójában történelem.


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔA fél életem egy igazi, izgalmas, hatalmas kaland volt. Olyan, amit sosem cserélnék másra. Miért is tenném? Hisz a legtöbben csak álmodhatnak mindarról, amiket én megéltem. Persze nem vagyunk egyformák, vannak, akik a nyugalmat, a békét keresik, hogy egy vidéki házban öregedjenek meg, és esténként egy forró tea mellett, hintaszékben, a párjuk kezét fogva nézhessék a naplementét. Én sosem vágytam ilyesmire. Ez nem én vagyok. Jó, talán volt egy-két év az életemben, a második világháború vége felé, amikor még volt rá esély, hogy Steve mellett öregedjek meg, akkoriban talán elképzeltem egyszer-kétszer ezt az idilli befejezést. De az ő elvesztésével mindez szertefoszlott, és nem maradt számomra más, ami hajtson, űzzön tovább, mint a kalandvágyam, az igazságérzetem és az érvényesülni akarásom. Ez nem azt jelenti, hogy a későbbiekben sem maradt volna időm vagy energiám a családomra, és félreértés ne essen, imádtam őket. A magam számára kitűzött küldetésem mégis végigkísérte az életem, és most itt, a halálos ágyamon sem hagy nyugodni. Pedig először nemet akartam mondani a felkérésre. Bolondságnak tűnt. Elmúltam 94 éves, miért akarnék újra fiatal lenni? Miért akarnék mindent újrakezdeni? Már megéltem mindent, amit csak lehetséges volt. Úgy éreztem, belefáradtam, és itt az idő továbblépni abba a rejtélyes másik világba, ahol minden bizonnyal új kalandok várnak majd rám. De aztán felébredt bennem a régi Peggy Carter. A SHIELD-nek ismét szüksége van rám. Nem hagyhatom őket cserben. Többet tudok a hidráról, mint a legtöbben, főleg Daniel Whitehallról, akit annak idején én magam jutattam hűvösre. Nem futamodhatok meg csak azért, mert fáradt vagyok. Ráadásul ezzel a lehetőséggel új esélyt kapok, hogy még több jót tegyek, illetve hogy jóvátegyem a régi hibáimat. És talán lesz alkalmunk arra a táncra is, amivel Steve idestova már hetven éve tartozik nekem...
- Ms. Carter - szólít meg a komoly tekintetű ügynök, miközben közelebb lépked, és helyet foglal a betegágyam mellett. - Megfontolta az ajánlatunkat? Készen áll újra fiatalnak lenni? - Szemeim éberen követik minden mozdulatát, hangomat viszont nehezen találom, de tudom, hogy ideje válasszal szolgálnom neki, miután napok óta türelmesen vár a döntésemre.
- Igen. Készen állok. Segítek elpusztítani a hidrát - mondom halkan, kissé erőtlenül, mégis határozottan. Elérkezett az idő, hogy újra csatába induljak. Kíváncsi leszek Whitehall arcára, amikor tudomására jut, hogy elárulták, és az ő titkos módszerét használva engem is visszahoznak az öregkorból.


 
B. - 25 - 6 éve


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

Margaret "Peggy" Carter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Shield ügynökök-