Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Lena Mahoney × ready

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Lance Hunter

I am Outlaws
Lance Hunter
Agent of Shield
: Lena Mahoney × ready Tumblr_ngfish9FfG1sh40dyo3_500
Szintem : Még nem
Hírnevem : 0
Play by : Nick Blood
Csoportom : Törvényen kívüli (Zsoldos)
: Lena Mahoney × ready Tumblr_njdfteCz9I1r9b0fxo1_500

Lena Mahoney × ready Empty


Szer. Jún. 03, 2015 12:23 pm
Tárgy - Re: Lena Mahoney × readyElfogadva, gratulálunk..Nagyon szép munka, élvezettel olvastam. A világ nehezen fogadja be ami ismeretlen számára. Külön tetszett hogy két irányból is megközelítetted, mármint a leírást. A képességek pedig nem mindig csak áldással járnak, ezt is tökéletesen láthattuk. Én nem is tartanák fel igazából, talán idővel a bátyád is megtalálod. Irány a játéktér miután foglaltad az avatart és a képességed. Üdv köztünk! Smile
Vissza az elejére Go down


Lena Mahoney

I am Inactive
Lena Mahoney
Agent of Shield
:
Lena Mahoney × ready Tumblr_nozdc2uCaF1ravcgeo6_250

Szintem : § inhumanly high. just kidding.
Hírnevem : 0
Play by : § emily bett rickards
Csoportom : § inhuman
:
Lena Mahoney × ready Tumblr_np0ey3u1eB1rays90o6_r2_250


Lena Mahoney × ready Empty


Hétf. Jún. 01, 2015 4:46 pm
Tárgy - Lena Mahoney × ready

Lena Christina Mahoney
A fagyi minden élethelyzetet legalább ötven százalékkal jobbá tesz.

Ki vagyok?


Teljes neved : Lena Mahoney


Beceneved: Lena


Szintem: -


Csoportom & Rangom : Inhuman


Születés ideje, helye: New York, New York City, 1992. március 4.


családdal a kapcsolat: A családommal való viszonyom elég bonyolult. A bátyámat hét évvel ezelőtt láttam utoljára. Talán ő állt hozzám a legközelebb, de mostanra már egészen sikerült beletörődnöm a hiányába. A szüleimmel más a helyzet. Eleinte minden jó volt, normális életet éltünk, magunk mögött hagyva, hogy mik is vagyunk. Aztán miután a testvérem eltűnt, betegesen kutatni kezdték. Még ma sem hagytak fel vele, de amit ők csinálnak, az már egészségtelen. Kölcsönösen taszítottuk el egymást, ezért is romlott meg velük a viszonyom kicsit. Szeretem őket, még mindig ugyanolyan fontosak, mint régen voltak, csak… megváltoztak a dolgok. Vissza szeretném kapni azokat, akik régen voltak, de ehhez kellene a bátyám is.


5 db jellemző rád: beszédes, makacs, szorgalmas, kitartó, kíváncsiskodó


Képességem:
§ Illúziókeltés.
Elég összepontosítanom és koncentrálnom, ezzel képes vagyok mindenkinek olyan helyszínt varázsolni olyan környezettel, ami rettegéssel tölti el. Az egész csak illúzió, de az áldozati bárány valóságosnak éli meg. Fázik, melege van, szomjúságot érez, menekül az üldözője elől, vagy éppen bármi más, amitől fél. Az elméje játszadozik vele, saját maga legnagyobb félelmeit is képes előhívni, amikre még csak gondolni sem akar. Nem csak a tárgyak és a környezet megjelenését vagyok képes megváltoztatni, hanem a személyekét is. Külső szemlélőként ebből nem lehet észlelni semmit. Mivel nincs igazán hasznomra és még egy légynek sem tudnék igazából ártani – kivéve, amikor körülöttem repked és zümmög –, ezért nem szoktam használni.


Titkos aktámPróbálom a lehető legtávolabb tartani magam az ilyen szervezetektől. Kivéve, ha az azt jelenti, hogy hancúrozok egy kicsit a rendszerükben információk után kutatva. Elvileg a S.H.I.E.L.D. mindenről tud, nem? Talán pár információmorzsa van náluk a bátyámról is. Ha találnék valamit, az talán visszaránthatná anyámékat egy kicsit a földre. Hiába törődtem bele a testvérem elvesztésébe, a szüleim őrülete nem hagy nyugodni. Mi mindenre nem jó, ha az ember számítógépek között dolgozik és azokat tudja is használni?


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔHallottuk a történeteket, de nem akarunk ugyanabba a hibába esni mi is. Rengeteg feltételezés szólt Eváról és a lányáról, de a teljes igazságot még mindig nem tudjuk. Talán nem is baj. Nem ők voltak az egyedüliek, akik az önálló élet mellett döntöttek. Az én családom is így döntött. Talán hiba volt, maradni kellett volna, de a szüleim nem kértek a közösség segítségéből. Hűen hitték, hogy normális életet élhetünk. Akkor döbbentek rá, hogy ez mennyire nem igaz, amikor a bátyám eltűnt. Évek óta nem hallottunk róla, teljesen feladtuk már a reményt. Elvitték valakik, de nem tudjuk, kik. A szüleink nem adták fel a keresést egészen a mai napig, én viszont… azt hiszem, beletörődtem a veszteségbe. Az utóbbi időben azt éreztem, el kell jönnöm otthonról, mert én is be fogok kattanni a bátyám utáni kutatásokba. Nem csoda, hogy anyámék is csatlakoztak szépen lassan az elmebajosok társulatához. Elveszítik az uralmat maguk és a képességeik fölött. Veszélyes játék, én pedig nem szeretnék ilyet játszani. Nem hallgattak a szép szóra, nem hagyták, hogy segítsek nekik. Bele kellett törődnöm, hogy nem csak a bátyámat, de a szüleimet is elvesztettem. Persze, ez nem egyszerű.
***
Sötétség. Hideg. Nincs fény, se levegő. Pánik. Ezt érzem belül. Ijedtség, félelem. Reszketés fut át a bőrömön. Emlékképek a bátyámról és a szüleimről. Boldogok vagyunk. Melegségnek kéne elöntenie, de nem. Minden hideg. Látom a leheletemet. Fázom. Az elmém szórakozik velem. Túl sokáig maradtam a szüleimmel közös, korábban otthonnak nevezett lakásban. Az hittem, ők az őrültek. Néha engem is becsap a környezetem. Játszadozik velem a saját képességem. Pont úgy, mint a kezdeti időkben. Nem tudtam irányítani és saját magamat kergettem az őrületbe vele, amíg nem változott a helyzet. Amikor feltörnek az emlékek, manapság is megesik. A heves érzelmek hozzák elő belőlem akaratlanul is.
Mennyi idő telhetett el? Pár perc? Pár másodperc? Teljesen elveszítem ilyenkor az időérzékem.
Veszek egy mély levegőt. Ez nem a valóság. Ez csak képzelet. Hallucináció, szemfényvesztés. Nem igaz. Erősen lehunyom a szemeimet. Kezd melegedni. Még a csukott szemeimmel is érzékelem, hogy a fény kezdi átvenni a sötétség helyét. Lassan kinyitom a szemem. Minden a régi. A székemben ülök. Rápillantok az órámra. Fél kettő. Utolsó emlékeim szerint egy óra volt. Egy hosszú pillanatig meredek az órára és figyelem, ahogy jár a mutató. Ismét veszek egy mély levegőt és a monitorra koncentrálok. A valóságra. 
V. - 18 - 6 éve


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

Lena Mahoney × ready

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Inhuman-