Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Clint & Steve - Közös érdek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Clint Barton

I am Hero
Clint Barton
Agent of Shield
: Clint & Steve - Közös érdek 2507fe514bcbf558c83d40eb8859ca00
Szintem : Hetes
Hírnevem : 0
Play by : Jeremy Renner
Csoportom : heroes
: Clint & Steve - Közös érdek 0c3759a0fff8070a35df062c76396dac

Clint & Steve - Közös érdek Empty


Szer. Jún. 03, 2015 12:22 pm
Tárgy - Re: Clint & Steve - Közös érdekSteve & ClintBevallom, hogy nem igazán érdekel ki is a célpontom. Attól függően, hogy ismerem, még ugyanúgy ki kell iktatnom, ezt a feladatot kaptam. Nincs ezzel bajom,már a SHIELD előtt is szabadúszó voltam, hozzászoktam ahhoz, hogy teljesen felesleges kérdezni, mert csak akkor kapod meg a pénzed,ha el is végzed a feladatot. A feladat pedig nem mindig éppen az erkölcsi normáidnak megfelelő, de valakinek be kell mocskolja a kezét, hogy másoké tiszta maradhasson, nem? Én ehhez értek, hát teszem, amit kell és kész. Annyi csak itt a baj, hogy egyedül igen nehéz lesz most ezt megoldani. Sokan vannak és csak részben tudtam feltérképezni a helyet.
Az idegen invázió óta azt hittem, hogy nem igen érhet már semmi meglepetésként, de egy pár pillanatra ledöbbenek mikor meglátom Rogers. Azaz Amerika Kapitányt. Vagyis…igazából teljesen mindegy, hogy hívom, a lényeg az, hogy nem értem mégis mi a fenét keres itt. Nem hinném, hogy eljött az istenháta mögé, hogy kirúgjon a hámból. Na meg nem is tűnik annak a csapodár alkatnak. Elvégre…ő az erkölcsösség lovagja, nem? Szép is lenne, ha kiruccant volna ide, hogy fizessen az élvezetkért. Bár én aztán azért se ítélném el, különösebben nem izgat, hogy mi van a magánéletével. Bár gyanítom, hogy pont annyira halott, mint amilyennek őt is hitték vagy hetven éven keresztül.
- Csak, ha azok stratégiailag fontosak is. – válaszolok kissé szárazon, bár szerintem mindketten tudjuk, hogy ez nem volt komoly válasz. – Küldetésen vagyok. – mondom végül tömören és egyszerűen. A küldetés épp elég, teljesen mindegy, hogy kitől kaptam azt. Ha Coulson nem lát el semmivel, hát majd keresek én. – A SHIELD küldte, Kapitány? – pillantok felé érdeklődve. Fury tömte volna tele a fejét valamivel? Fura, Idaho nem éppen olyan érdekes, hogy sok fontos elintéznivaló legyen itt. Márpedig, ha azért van itt, amit gondolok, akkor lehet, hogy komplikációk lépnek fel. Bár, előbb jobb lenne hallani a válaszát. Aztán majd kitalálom, hogyan tovább.


Vissza az elejére Go downI am Inactive
Steve Rogers...
Agent of Shield
: Clint & Steve - Közös érdek Tumblr_n06qb4LeVI1r0xw5zo5_250
Várom : Bucky pls!
Hírnevem : 0
Play by : ¤ chris evans
Csoportom : ¤ hero
: Clint & Steve - Közös érdek Tumblr_n06qb4LeVI1r0xw5zo4_250

Clint & Steve - Közös érdek Empty


Hétf. Jún. 01, 2015 5:57 pm
Tárgy - Re: Clint & Steve - Közös érdek

to Clint

Hydra. Ez a név örökre összetársult a tűzpiros koponyával, aki ennyi év után is élénken él emlékezetemben. Amikor magamhoz tértem és felfedeztem az új világ szerteágazó dolgait rá kellett jöjjek, hogy a szervezet még mindig működik a háttérben. Egy pillanatra meg is kérdőjeleztem fontosságomat. Ennyit ért, amit akkor tettem? Hisz semmit nem értem el. A háború véget ért, de a Hydra még köztünk van.
A SHIELD próbál úrrá lenni a helyzeten, de engem próbálnak viszonylag mindenből kihagyni. Nem kaptam semmi infót, nem beszél nekem senki a lényegről. Ha kérdezek, értelmetlen válaszokkal dobálóznak. Pár héttel ezelőtt meguntam a várakozást és saját nyomozásba kezdtem. Nem volt egyszerű hozzáférkőzni bizonyos adatokhoz, hisz én az akták híve vagyok, ez a bonyolult számítógépes hálózat pedig nem az én asztalom. Szerencsére voltak olyan ügynökök a SHIELD-nél akik oda vannak a Kapitányért. A személyes befolyás néha döntő lehet, ahogy az most kiderült.
Eugen Spengler. Volt tábornok az SS kötelékben. Emberek százait vezette halálba, majd a Nürnbergi perek előtt eltűnt. 1970-ben találtak rá a Hydra emberei. Fiát, Ralf-ot kicsi korától kezdve katonai felügyelet alatt nevelték. Most ő is az apja példáját követve harcol a teljes hatalomért.
Utam Idaho államba vezetett.  Térképek, titkos bejáratok, alagúthálózat. Minden megvan, ami kell. Azonban nem szeretem elsietni a dolgokat. Nem tudom például, hogy mennyire őrzött a terület. Kívülről nem találtam semmi szokatlant, csak pár ember járkált a terepen, de azt hiszem, a felszín alatt több van. Több őr, több fegyver. Nem akarom a SHIELD-et kellemetlen helyzetbe hozni, tehát óvatosan kell eljárjak. Beosonok, kihozom az ifjabb Spenglert, és már itt sem vagyok. Biztos vagyok benne, hogy ha Fury elé vezetem néhány fontos kérdésre választ kaphatok.
Az egyik hotel szobájából távcsővel figyelem a célpont tartózkodási helyét. Már pár napja itt bujkálok, a lábaim szinte kővé merevedtek. Ráadásul a szobapincér is elfelejtette felhozni az ebédemet.
Otthagytam a megfigyelő posztomat, és elindultam lefelé a lépcsőn. Már csak pár fok volt hátra, amikor az előttem lévő férfi pillantása az egyik ajtó bejáratánál megtalált.
- Clint? - csodálkozva bámultam pár percig. Micsoda véletlen, hogy ő is itt van. Remélem nem azért, amire gondolok. - Nyaralni jöttél? Esetleg a SHIELD új recepciósokkal foglal el magának moteleket?
 ▼cap for duty▼  Vissza az elejére Go down


Clint Barton

I am Hero
Clint Barton
Agent of Shield
: Clint & Steve - Közös érdek 2507fe514bcbf558c83d40eb8859ca00
Szintem : Hetes
Hírnevem : 0
Play by : Jeremy Renner
Csoportom : heroes
: Clint & Steve - Közös érdek 0c3759a0fff8070a35df062c76396dac

Clint & Steve - Közös érdek Empty


Hétf. Jún. 01, 2015 4:58 pm
Tárgy - Clint & Steve - Közös érdekSteve & ClintIdaho. Kissé messzire jöttem otthonról, de a munka az munka, és ha jól megfizetnek, akkor bármilyen messze elmegyek. A SHIELD-nek dolgozom, de jelen pillanatban nem halmoznak el munkával, szóval miért is ne fogadhatnék el egy külsős munkát? A megbízóm nem igazán beszélt magáról és arról sem, hogy mégis miért akarja holtan látni a fickót, akinek a megölésére felbérelt, de nem is feladata nekem elmondani, tehát nem kérdeztem őt. Elég annyit tudnom, hogy nem jó ember, és sok szenvedésért felelős. Valami német tábornok fia, bár megmondom őszintén, hogy engem a legkevésbé sem érdekel kinek a fia, amíg rendesen megfizet. Lehet azt mondani, hogy szívtelen vagyok, de ha már egyszer Coulson nem ad semmit, muszáj, hogy én nézzek munka után. Bár most engem találtak meg, de… ez igazából részlet kérdés.
Azonban nem rontok csak úgy ajtóstul be a fickóhoz, előbb muszáj valami tervet kieszelni. A helyet, ahol van már megfigyeltem egy ideje. Nagyjából egy hetem ment el rá, mert szörnyű, hogy ezek a németek mennyire odavannak a titkos alagútjaiktól. Most már azok sem titkosak, legalábbis előttem nem. Úgy húsz embert számoltam a célponttal együttvéve, és a látottak alapján valami kiképzőtáborként funkcionálhat a hely. Persze, kívülről olyan, mintha valami családi gazdaság lenne, de akinek van szeme és érzéke a dologhoz, meglátja a lényeget. Na meg tapasztalata.
Béreltem egy motelszobát az itt tartózkodásom alatt, amolyan műveleti bázist állítottam fel itt. Térképek, képek, adatok, minden fel van tűntetve az előttem lévő táblán. Már csak azt kell kitalálnom, hogy miként fogom megközelíteni a célpontot. Van egy-két jónak tűnő lövész pozíció, de túlságosan messze kéne mennem hozzá, nem szívesen kockáztatnék most. Bejutni oda nehezebb lenne, bár nem lehetetlen, viszont a hely túl  nagy, egyedül átfésülni szörnyen sok idő lenne, arról nem is beszélve, hogy ott csapdába esni nem éppen a legfőbb vágyam. Társat viszont nem kaptam.


Vissza az elejére Go downAgent of Shield

Clint & Steve - Közös érdek Empty


Tárgy - Re: Clint & Steve - Közös érdek


Vissza az elejére Go down
 

Clint & Steve - Közös érdek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Helyszínek :: .-