Agents of Shield


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Üdvözlünk Shield Frpg oldalán
Kedves idegen!

Magyarország egyetlen Marvel Shield témájú oldala ez. Oldalunk nem a teljes Marvelel foglalkozik, hanem a népszerű sorozattal a Shield ügynökséggel. Magyarországon is hatalmas sikert aratott, már szinkronnal is megtekinthető. Amerikában pedig nem rég ért véget a második évad. Izgalmas világ, rengetek lehetőséget tartogat a kedves regisztrálóknak. Ne habozz, keresd fel a karaktereket!Oldalunk alapítása: 2015. 05.30

Mindent megtudhatsz..

Sok a kérdés azzal kapcsolatban hogy hol tartunk, milyen filmeket érintettünk eddig!


Sorozatban ahol járunk:
(Némi kitalációval.)

A shield még Nick Fury vezetésével működik. A hydra jelenleg megbújik a Shielden belül. Fitz, Simons, May, Skye, Ward, Raven E. Petrovn, Bobbi Morse Phil Coulson csapatában vannak Nick Furytól kapott gépen valamint a titkos hadiszálláson is. Nick Fury úgy véli a Hydra még nem tűnt el ezért megbízza Coulsont, hogy a hadiszálláson kémkedjen a csapatával utánuk. Megkéri Bobbi Morse ügynököt, hogy kémkedjen és, ha a Hydra bármilyen jelét találja épüljön be.


Világleírás
Filmek amiket érintettünk;


Hulk 1-2,
Thor 1-2,
Vasember: 1-2-3,
Amerika Kapitány: 1,
Bosszúállók első részeAmiket érinteni fogunk a játéktéren:
Amerika Kapitány: Tél katonája,
Bosszúállók: Ultron Kora.
Miket tervezünk játéktérre vinni? : Itt megtudhatod, hogy mik a terveink..


Új üzeneted jött?
Kukkants be!We are Grounders
Vendég
Szer. Aug. 26, 2015 2:40 pm
Partner kereső
Daniel Whitehall
Szer. Aug. 26, 2015 2:23 am
- Echo -
Vendég
Szer. Aug. 19, 2015 11:30 am
CAELESTIS INFERNUM
Vendég
Szomb. Aug. 08, 2015 9:50 pm
St. Claire Hospital
Vendég
Hétf. Aug. 03, 2015 4:03 pm
The Change
Vendég
Vas. Aug. 02, 2015 11:56 am
Among the prison walls - Thor és Loki
Thor
Pént. Júl. 31, 2015 2:04 pm

Ki van itt?


Ügynökeink száma
A föld összes részén..


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (67 fő) Szomb. Május 30, 2015 8:13 pm-kor volt itt.

Share
 

 Melinda May

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 


Lance Hunter

I am Outlaws
Lance Hunter
Agent of Shield
: Melinda May Tumblr_ngfish9FfG1sh40dyo3_500
Szintem : Még nem
Hírnevem : 0
Play by : Nick Blood
Csoportom : Törvényen kívüli (Zsoldos)
: Melinda May Tumblr_njdfteCz9I1r9b0fxo1_500

Melinda May Empty


Kedd Jún. 02, 2015 2:30 am
Tárgy - Re: Melinda MayElfogadva, gratulálunk..Na végre. Csak ezt tudom mondani. Örülünk, hogy megjöttél nagyon vártunk már. Nem is nagyon tudok mit mondani, tökéletes. Kemény, határozott,céltudatos és persze tömör. Igazi May, annyira jól vetted a szerepet, hogy nem lehet belekötni és nem is óhajtok. Vedd birtokba a játékteret miután foglaltad az avatart. Hajrá S.H.I.E.L.D.!
Vissza az elejére Go down


Melinda May

I am Shield Agent VII. level
Melinda May
Agent of Shield
: Melinda May Tumblr_ninki12oG21r2kjqxo5_400
Szintem : Hetes
Hírnevem : 0
Play by : Ming-Na Wen
Csoportom : S.H.I.E.L.D. ügynök
: Melinda May Tumblr_ninki12oG21r2kjqxo1_400

Melinda May Empty


Hétf. Jún. 01, 2015 11:17 pm
Tárgy - Melinda May

Melinda Qiaolian May
Ha fegyver kell, majd szerzek

Ki vagyok?


Teljes neved : Melinda Qiaolian May


Beceneved: The Cavalry


Szintem: 7. szint


Csoportom & Rangom : S.H.I.E.L.D. ügynök


Születés ideje, helye: 1970. november 20., New York


családdal a kapcsolat: Mindenki azt hiszi, hogy a S.H.I.E.L.D.-nél nincs magánélet, nos, nekem volt. Még Bahrein előtt, aztán ott történt egy-két dolog és elváltam a férjemtől. Mostanság csak egyszer volt futó kapcsolatom, de a hangsúly itt is a futón van. Lényegesebb családi kapcsolatom jelenleg az anyámmal van, vele is elég érdekes, mert a mai napig nem békélt meg, hogy a S.H.I.E.L.D.-nél vagyok.


5 db jellemző rád: lojális, veszélyes, intelligens, pilóta, csendes


Képességem:
Szinte bármit elvezetek, ami repül, úszik, vagy gurul, nekem mindegy. Lőfegyvert általában nem hordok magamnál, ha mégiscsak kell, akkor szerzek. Egy kis bíztatás után igen készségesek az emberek ilyen téren. Ha már megszereztem, bármi jó nekem, ha akarlak eltalállak. A legfőbb erősségem mégsem a pilótatudásom, vagy esetleg a fegyverismeretem, legjobb a pusztakezes harcban vagyok. Ha kell, elverek egy felerősített embert, de egy asgardival is megpróbálkozom. Ezen kívül folyékonyan beszélek kínaiul és spanyolul.

Titkos aktámEgészen fiatalon kerültem a S.H.I.E.L.D.-hez, ott is az operációs részleghez, ahol specialistának képeztek, de ez nem jelenti, hogy előbb nem az eszemet használom. Én is ott kezdtem, ahol bárki más, az elején, majd az ügynökségnél eltöltött évek alatt a hetes szintig jutottam. Most Coulson csapatában vagyok, mint pilóta.


▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼Δ▼ΔMost persze minden erejével azt keresi, ki lehetett az, de nem fog rájönni, nem meri majd elismerni. Sem ő, sem pedig a csapat, végülis ez annyira nem vág egybe a rólam alkotott képükkel, mert szerintük milyen vagyok én? Érzelemmentes, legalábbis a legtöbb esetben. Azt senki nem tudja, hogy valójában nem vagyok az, mindössze nem mutatom ki az érzelmeimet. Néha ez tesz erősebbé, ez a pajzsom, ami megvéd a külvilágtól, néha viszont pont ez a legnagyobb gyengeségem, elszigetel a többiektől. Végülis pont ezt akartam, nem igaz? Elszigetelődni, megóvni magamat a másokhoz való kötődéstől, de ez nem mindig jön össze. Mindenkitől nem tarthatom magam távol, ez fizikailag képtelenség.
Ránézek a műszerfalra, majd egy kissé állítok a magasságon és a tolóerőn. Mennyivel csendesebb itt, mint odakint, ezen mindig meglepődöm, ég úgy s, hogy az ajtót nyitva hagytam, így beszűrődik némi fény és persze a kinti hangok. Fitz még mindig a tettest keresi, most ha jól hallom, akkor Skyet gyanúsítja vele, belőle még talán én is kinézném, hogy ilyet csinál. Viszont most az egyszer ártatlan, bár Fitz nem fog hinni neki.
Az ő szemükben én szigorú vagyok, ami egy ügynöktől talán nem baj, illetve bárkitől, aki katonai kiképzést kapott. Vagy akinek titkosszolgálatos az anyja. Persze ez eléggé egyedi eset, de ő sok dologra tanított meg ilyen szempontból és mindig is elvárta a fegyelmet. Talán túlzottan is, szerinte a fegyelem az életben maradás kulcsa. Soha nem mondtam meg neki, hogy igaza van, az önérzetem nem engedte meg. Mostanság túl sokszor volt már igaza ahhoz, hogy én azt bevalljam neki, mert akkor jönne a szokásos monológ, amit már hallottam elégszer. Főleg a szokásos ellenkampány a S.H.I.E.L.D. felé, amit képtelen megunni. Neki ez a vesszőparipája, szerinte a CIA-hoz kellett volna mennem, de én akkor mentem a saját fejem után. Soha nem fogom megbánni ezt, hiába történt meg Bahrein, nem bánok semmit. Talán csak azt, hogy elváltam Andrewtól, mást nem. A CIA-nál soha nem tudtam volna mindezt elérni, legalábbis így nem. Önerőből. Nálam ez volt a lényeg, soha nem szerettem, ha valaki mások hátán jutott fel a ranglétrán, ha valakinek volt hátszele. Sokkal többet ér az elért eredmény, ha az ember komolyan megdolgozott érte.
Szegény Fitz most Jemmát vallatja, ha jól hallom, persze ő sem tud semmit, ahogy egyikük sem, kivéve engem. Néha nem árt a saját fegyverükkel megviccelni őket, főleg azért a felmosós dologért. Az az adott helyzetben mindennek tűnt, csak viccesnek nem. Gyerekes volt. Nos, elismerem, ez is, de valahogy kikívánkozott, néha én is elengedhetem magam.
A Lovasság. Gyűlölöm, ha így hívnak, ez nem becenév, csak egy keserű emlék, ami időről időre visszaköszön a múltból, amit próbálok eltemetni. Kevés ember van, aki tudja az igazat, arról ami ott történt, ami jó, mert egyáltalán nem vagyok büszke arra, amit tettem. Lehetett volna más kiút, én…
- Ne már srácok, nem vicces. – kezdődő önsajnálatomból a pilótafülkébe beszűrődő dühös kiáltás ránt ki, mire egy halovány mosoly jelenik meg az arcomon. Fitz lehet akármekkora zseni, de soha nem fog rájönni, hogy tőlem kapta a tejszínhabot. 
E. - 21 – 7-8 éve


2015. credit by hogwarts chronles

Vissza az elejére Go down
 

Melinda May

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The S.H.I.E.L.D :: Karakterek :: Kész karakterlapok :: Shield ügynökök-